14 Aralık 2009 Pazartesi

ELVEDA...


Bir günlük yaşanmışlık,bir günlük elveda!
Ellerin ellerimden kaydığında;
Dönemedim arkama...
Elveda sevgilim elveda elveda

Engeller dağ gibiydi!
Yaşananlar hayal gibiydi...
Büyülü bir masaldan
Uyanmak berbat bişeydi!

ELVEDA ...ELVEDA...ELVEDA SEVGİLİM!
NE İLKİM NE DE SONUMSUN
BİR GÜNLÜK BOŞLUĞUMSUN

2 yorum:

  1. Efendim, merhabalar; Sevgiliyi bir günlük boşluğa yerleştiren güzel bir "ELVEDA" şiiri okuduğumu itiraf etmeliyim. Gerçekten güzel olmuş. Kalemine,emeğine ve yüreğine sağlık ve mutluluklar diler, başarılarının devamını temenni ederim.

    İsterseniz yorumları denetiminizden geçtikten sonra da yayına tabi tutabilirsiniz. Bunun ayarlanacağı yeri biliyorsunuzdur herhalde. Şayet bilmiyorsanız istemeniz halinde size bunu yazılı olarak anlatabilirim. Denetime tabi tutmakta ki en büyük kolaylık bloglarınıza yorum yazıldığında haberdar ediliyorsunuz, bir de sapır saçma yorumlar denetiminizden geçtiği için yayınlanmayarak tarafınızdan iptal edilebiliyor. Ama ben şimdi yorumu yazıyorum ve yazdığım yorum denetimsiz hemen yayına giriyor. Bence bu doğru bir blog yorum ayarı değil. Bu tabi sizin öznel tercihinizdir.

    Selam ve saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim! ayarları yapmayı biliyorum lakin fazla giren hatta sizin dışınızda ve çevrem dışında giren olmadığından yorum da almıyorum (ne yazık ki) ayar yapmayı düşünmedim!

    YanıtlaSil